Thaimassage

Thaimassage är en massage som utövas i Thailand i olika former och har fått ökad popularitet i Göteborg (eller hela Sverige).

Klassisk thaimassage

En klassisk thaimassage inkorporerar en kombination av akupressur och yoga-liknande stretching. Till skillnad från många andra massageformer i västvärlden används inte olja eller någon annan sorts kräm i samband med massagen. Terapeuten använder sig också av en madrass på golvet istället för massagebänk, och klienten behåller kläderna på under hela sessionen.

Avkoppling musik

Här är exempel musik som har en potentiell terapeutisk effekt och kan spelas i bakgrunden för att skapa stämning av lugn och ro. Klicka gärna och lyssna!

Källa: Wikipedia
Exklusiv behandling från oss i Göteborg

Vi vill erbjuda bästa möjliga resultatinriktade behandlingarna i Göteborg. Hos våra erfarna och engagerade medarbetare får du personlig service och ett varmt omhändertagande. Här finns det behandlingar och produkter av högsta klass i en harmonisk och fridfull atmosfär.


pokal4

Unik besök: 566
Betyg: 4.22 av 5
Röster: 9
Populäritet: 36.25%
Uppdaterad: 2019-12-24

 
Betygsättning: klicka på stjärnorna.
Till din skönhetssalong

Bli kund

Hem  Make-up  Hårvård  Massage  Vaxning  Fransar  Naglar  Plastikkirurgi  Hudvård  Vikt  Fillers  Bilder  Nyheterna  Kontakt

Copyrights © 2021 Star24 Skönhet Expert Online. 265, 25795
All Rights Reserved. Göteborg - Sverige